Kommandocentral Silkeborg

Medlemsblad 2 2014

IMGP2349
Kom indenfor og oplev stemningen fra Den Kolde Krig i den underjordiske atombunker i Silkeborg.

Prisen for et besøg i kommandocentralen er 25 kroner pr. person. (Vi tager desværre ikke imod Dankort)

Unge under 18 år har gratis adgang.

ÅBNINGS TIDER:

Museet drives af 100% frivillige folk og har derfor ikke faste åbnings tider. En ting lægger dog fast og det er at vi kun holder åben om lørdagen fra 11:00 – 15:00. Lørdags åbningerne vil blive bekendtgjort her på siden og på Museum Silkeborgs hjemmeside samt på Facebook mindst 1 uge før åbningen. Hvis I er en flok som gerne vil se kommandocentralen udenfor åbningerne så er der mulighed for guidet ture se mere herunder.

Guidet ture kan bestilles separat ved at tage kontakt til en af disse to mail adresser.

Jysk koldkrigs forening:  martin@jyskkoldkrigsforening.dk

Museum Silkeborg att. Ole Nielsen: info@museumsilkeborg.dk

Prisen for en guidet tur er 500 kr. for de første 10 personer derefter 50 kr. pr. person.

Det maximale antal gæster på en guidet tur vil være 30 personer, på grund af sikkerheden.

Kommandocentralen i Silkeborg folder 3

KOMMANDOCENTRALEN – OGSÅ FOR BØRN :-)

DSC_00251
Vi underholder børnene mens mor og far se udstillingen… Og husk at børn og unge under 18 år har gratis adgang.