Jysk Koldkrigs forening logo

Følg Jysk Koldkrigs forening på Facebook.

Følg Jysk Koldkrigs forening på YouTube.

NYHEDER

For året 2016 er kontingentet steget fra 100 kr. om året til 150 kr. for et års medlemsskab i foreningen. Du kan blive medlem her

___________________________________________________________________________________________________

Den 10/9 2014 har Jysk Koldkrigs forening oprettet en YouTube kanal med masser af video klip fra foreningens arkiv.

Tirsdag den 15/7 fik Jysk Koldkrigs forening besøg i Kommandocentralen af 4 repræsentanter fra Odense Bunkermuseum. Grunden til besøget er at J.K.F. har erhvervet sig et ekstra sirenevarslingsskab fra 1980′erne som Odense Bunkermuseum stod og manglede til deres Kommandocentral i Odense. Du kan læse mere om varslingsskabet her. Og du kan også besøge Odense Bunkermuseums hjemmeside her.

2014-07-15 21.59.01

Formanden for Jysk Koldkrigs forening Martin Pagh overrækker her varslingsskabet til Peter Freisleben fra Odense bunkermuseum.

27/7-2014 Ny opdatering på siden foreningen se her.

14/5-2014 Ny opdatering: Medie bibliotek se her.